Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …
Expoziţia „Cald şi rece”
DATE:

November 11, 2015

Galeria Romană are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziţiei de pictură „Cald şi rece”, unde se prezintă pictorul Alexandru Ciucurencu, alături de unul dintre studenții săi preferați, Horea Paștina. Si acesta a ajuns profesor. Cristian Dițoiu este, la rândul lui, unul dintre studenții preferați ai lui Horea. El duce mai departe tema de studiu. Al patrulea pictor prezent în expoziție este Mihai Horea, care se apropie de Ciucurencu și mai mult în perioada finalizării studiilor, anii 1968-1970, și care a continuat să aprofundeze această temă preferată a lui Ciucurencu până la sfârșitul vieții.

“Mi-am pus unele probleme ale culorilor care contrastează și în același timp se caută, se cheamă, se completează. Baza este un roșu și un albastru.

Culoarea are încă multe, foarte multe taine”. (Alexandru Ciucurencu)

Evenimentul are loc miercuri, 11 noiembrie, orele 18.30, la Galeria Romană, în Bd. Lascăr Catargiu, nr 1, sector 1, (Piața Romană), Bucureşti.

Expoziţia este deschisă în perioada 11 noiembrie – 11 decembrie 2015, programul de vizitare este de luni până vineri orele 10.00 – 18.00, sâmbăta 10.00 – 15.00.

Galeria Romană

e-mail: office@galeriaromana.ro