Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …
SERVICII GALERIA ROMANĂ
Expertizare evaluare obiecte de artă - Galeria romană
1. EXPERTIZĂ ȘI EVALUARE

GALERIA ROMANĂ oferă clienților săi serviciul de expertiză și evaluare gratuită pentru obiectele de artă pe care doresc să le vândă prin intermediul galeriei. Tarifarea intervine în cazul în care persoana interesată dorește doar evaluarea lucrării/obiectului de artă, independent de vânzarea/cumpărarea sa.

Restaurare pictură ulei tempera grafică textile ceramică sticlă sculptură lemn metal
2. RESTAURARE/ÎNRĂMARE

Oferim servicii de restaurare si conservare pentru lucrări de artă, rame, obiecte decorative și mobilier. De asemenea, la cerere, oferim servicii de înrămare lucrări, ținând cont de calitățile și specificul acestora, precum și de tipologia ramei folosite îndeobște de către artist, în vederea integrării potrivite, din perspectiva istorică și ambientală, a subiectului și tehnicii picturale.

Consiliere la achizitie obiecte de artă - Galeria romană
3. CONSILIERE ȘI CONSULTANȚĂ LA VANZARE/CUMPĂRARE

Consultanții noștri vă stau la dispoziție cu informații, lucrări de specialitate, cercetare, în vederea achiziției de opere de artă, precum și asistență de specialitate în alcătuirea și expunerea unei colecții.
De asemenea, colaborăm și cu agenții de design interior pentru a găsi cele mai potrivite opere de artă necesare în lucrările de amenajări interioare și decorațiuni.

Evenimente culturale conferințe seminarii dezbateri prezentări editoriale - Galeria romană
4. ORGANIZARE EVENIMENTE

Serviciile noastre includ şi realizarea de proiecte speciale şi organizarea de evenimente în spațiul său din Bd. Lascăr Catargiu nr. 1, sector 1, București. Se pot organiza evenimente de tip lansare de carte, conferință, seminar, curs, expoziție de artă plastică etc.

Pentru mai multe informații vă rog contactați-ne telefonic la tel 031/107 92 75 sau la office@galeriaromana.ro