Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …

Noaptea Albă a Galeriilor, 2019

Aşa cum v-am obişnuit deja, Galeria Romană participă şi anul acesta la NAG 2019. Vă aşteptăm cu drag în intervalul orar 19:00 – 01:00, vineri, 11 octombrie, pe Bvd. Lascăr Catargiu, nr 1 (Piaţa Romană).

Pe simezele galeriei, expoziţia de pictură a artistului Constantin Flondor (membru al grupului Prolog): “CERNERE-CER”.  Totodată, de la ora 19:00 până la ora 22:00 va avea loc “Atelierul de  desen”, susţinut de dna. Prof. Mariana Cîmpeanu, preşedintele fundaţiei Catharsis Art.

Fundaţia Catharsis Art are ca scop promovarea artei prin educaţie şi a integrării ei în toate categoriile sociale. Organizează diverse manifestări artistice cu dorinţa de a aduce în atenţia tuturor posibilitatea de a vedea lumea prin ochii şi din postura de artist.

Îşi propune să promoveze arta și ca mijloc de relaxare, aducând în atenția publicului nu numai beneficiile „jocului” cu  matrerialele de pictură, dar și responsabilitatea și aprecierea față de patrimoniul cultural național, care poate constitui oricând o reală resursă în recăpătarea echilibrului.

 

www.noapteagaleriilor.ro

www.galeriaromana.ro

www.catharsisart.ro