Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …
noaptea albă a galeriilor, 2-3 octombire 2020

NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR

2 – 3 – 4 OCTOMBIRE 2020

Dragi prieteni,

Aşa cum v-am obişnuit deja, Galeria Romană s-a înscris şi anul acesta în circuitul  Noaptea Albă a Galeriilor. Pentru a ne putea bucura împreună de un eveniment cultural realizat în condiții de siguranță într-o perioadă dificilă, atât pentru comunitatea culturală,  cât și pentru întreaga societate, NAG a prelungit programul pe durata a trei seri .

Aşadar, în cadrul Galeriei Romană puteţi vizita expoziţia de fotografie: “Spiritele parcului” a artistei Georgeta Stefanescu, având următorul program :

 2 octombrie : 18:00 – 00:00

3 octombire  : 18:00 – 00:00

“Ce te aștepți să vezi când intri întro expoziție de fotografie cu tema „parcul”? Imagini din parc. Ei bine, nu! Cum intri în expoziția Georgetei Ștefănescu de la Galeria Romană, te întâlnești cu „Clovnul”, cu Crocodilul”, Cu „Timidul”, cu „Monstrul împietrit”, cu „Filosoful”, cu „Poetul”, cu niște ciuperci jucăușe, dai peste „O vizită”, dai peste o „Naștere” . Întinzi mâna spre ceea ce bănuiești că este lacul și ai vrea să te cufunzi în el, în apa aceea verde de smarald sau în cealaltă, roz ca un pahar cu vin bun.

Apoi primești o invitație să urci repede în OZN-ul care este pregătit să te ducă într-o plimbare prin Univers…”

(sursa: https://evz.ro/ozn-ul-si-spiritele-din-parcul-artistei-georgeta-stefanescu.html)

 Păstrarea distanţei sociale şi purtarea măştii de protecţie sunt  obligatorii!

Bd. Lascăr Catargiu, nr 1, sector 1, Bucureşti (Piaţa Romană)