Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …
Expoziţie-AFFECTUS PER UMBRAS, 8-9-10 APRILIE 2021

AFFECTUS PER UMBRAS

BUCUREȘTI, ROMÂNIA – Clubul Interact Sfântul Sava – Curtea Veche, aflat sub mentoratul Rotary International, anunță că va organiza expoziția interactivă „Affectus per Umbras”, în format fizic, pe datele de 8, 9 și 10 aprilie 2021, în incinta Galeriei Romană.

Proiectul caritabil constă într-un ansamblu de camere, 6 la număr, fiecare având ca temă un sentiment și o culoare asociată. Exponatele vor fi interactive, 3D, astfel încât vizitatorii să poată pătrunde într-o mică lume în fiecare spațiu al expoziției.
Întreaga expoziție constituie un tur, o poveste a unei despărțiri, care se derulează pe 2 fire narative posibile. Această poveste se concluzionează la finalul turului principal, în camera Galbenă, reprezentând o concluzie fericită a procesului de revenire la realitate.

„Împreună cu fetele astea extrem de creative și muncitoare am adus la realitate o idee mică, dar profundă. Sper că veți veni în număr mare și că veți pătrunde în această lume cu inima și ochii deschiși.” spune Ana Bogdănescu, recrut Interact Sfântul Sava – Curtea Veche și coordonatorul artiștilor în cadrul acestui proiect.

În timpul unei perioade dificile pentru toate organizațiile și asociațiile culturale din România, Interact Sfântul Sava – Curtea Veche urmărește să ofere un ajutor industriei artistice care a suferit enorm în urma pandemiei declanșate la începutul anului trecut. În plus, acest proiect reprezintă o șansă unică de a-i atrage și încuraja pe micii artiști și creatori să-și atingă țelul în viață.
Acest proiect nu ar fi fost posibil fără ajutorul Băncii Transilvania, care și-a redovedit poziția remarcabilă în dezvoltarea pe termenul lung a societății noastre. Banca Transilvania susține activ educarea tinerei generații și prin proiecte extrașcolare, proiecte care să-i ajute pe tineri să își dezvolte diferitele aptitudini necesare în viitorul lor.

În acord cu misiunea pe termen lung a clubului liceal, toate profiturile rezultate în urma acestui proiect vor fi donate unei cauze 2 nobile, mai specific Asociația Inima Copiilor, angajată în lupta cu problemele medicale ale copiilor din toată țara, ajutându-i în special pe cei afectați de afecțiuni cardiace.

Expoziția va fi deschisă publicului în 8 și 9 aprilie, între orele 10:00 și 18:00, și 10 aprilie, între orele 10:00 și 15:00. Donația minimă recomandată este de 35 lei și accesul se face în funcție de numărul de persoane aflate deja în incinta galeriei. Pentru a vă asigura un loc liber, nu uitați să completați formularul de rezervare disponibil aici:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfy2IBxzBWuyZoEMmNlvzBdApx-n7aEvO-VKXv5wcf4q0itlg/viewform

Despre Interact Sfântul Sava – Curtea Veche

Interact Sfântul Sava este un club school-based, înființat în anul 2006, din care fac parte aproximativ 50 de elevi ai liceului. Anual, în clubul nostru sunt organizate aproximativ 12 proiecte caritabile, de către membrii clubului sau de către recruți. Intrarea la fiecare eveniment este condiționată de o „donație minimă recomandată”, care, la finalul proiectului, va fi donată integral cauzei acestuia. Fiecare eveniment este diferit și are în spate o poveste proprie, deoarece conceptele pornesc de la pasiunile membrilor clubului. Interact Sfântul Sava este îndrumat și ajutat în activitatea sa de către Rotaract Curtea Veche și Rotary Curtea Veche (care supervizează inclusiv aspectele legale).
Pentru mai multe informații despre activitatea Interact Sfântul Sava – Curtea Veche, dar și despre proiectul „Affectus per Umbras”, accesați acest link:   https://www.instagram.com/interact.sfsava/

 

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie pe toată perioada desfăşurării evenimentului. Vă recomandăm, în măsura în care puteţi, să purtaţi chiar şi două măşti de protecţie.
Pentru a putea respecta măsurile de distanţare fizică, în galerie vor fi maximum 10 vizitatori simultan.
Se recomandă folosirea dezinfectanţilor şi respectarea indicaţiilor reprezentanţilor galeriei.