Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …

Politica de confidențialitate GDPR

1. Dorința galeriaromana.ro în ceea ce privește confidențialitatea datelor dumneavoastră lucrează cu date personale despre dvs., motiv pentru care am ales să vă informăm despre Politica noastră de confidențialitate. Această Politică de confidențialitate subliniază drepturile dumneavoastră la confidențialitate și angajamentul nostru de a vă proteja datele personale. Ambiția noastră este să fim pe deplin transparenți în practicile noastre de confidențialitate și în alegerile pe care le puteți face cu privire la datele dumneavoastră personale care sunt prelucrate de noi.

 

2. Domeniul de aplicare și acceptarea dvs

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor proceselor de afaceri din galeriaromana.ro și tuturor platformelor noastre și rețelelor sociale terțe. Politica de confidențialitate oferă informații despre prelucrarea datelor efectuate de noi, atât în ​​calitate de operator de date, cât și de procesator de date. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru ca noi să vă putem servi pe dumneavoastră și partenerii noștri. Furnizându-ne datele dumneavoastră personale, acceptați practicile și termenii descriși în această Politică de confidențialitate. Vă rugăm să nu utilizați platformele noastre sau rețelele sociale ale terților – sau să furnizați datele dumneavoastră personale – dacă nu sunteți de acord.

 

3. Ce date personale procesăm

Tipul de date pe care le-am putea prelucra despre dumneavoastră este:

(a) Datele de contact ale utilizatorilor noștri, cum ar fi: nume, adresă, număr de telefon și e-mail.

(b) Feedback, comentarii sau întrebări furnizate de dvs. în timp ce utilizați galeriaromana.ro sau rețelele sociale ale terților.

(c) Conținut pe care l-ați încărcat pe galeriaromana.ro sau pe rețele sociale terțe.

(d) Comportamentul în fluxul de clic, cum ar fi linkurile pe care faceți clic și când.

 

4. De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Pentru a gestiona relațiile noastre cu utilizatorii în general și pentru a ne îndeplini angajamentele cu utilizatorii, galeriaromana.ro  solicită anumite informații despre dvs. sau profilul dvs. ca utilizator al platformelor noastre și al rețelelor sociale terțe. Scopurile noastre în această privință sunt:

(a) De a vă furniza oferte privind colaborarea de marketing, activități de marketing, servicii de marketing digital, cum ar fi activități de marketing pe rețelele sociale ale terților și rapoarte de date privind cunoștințele pe care utilizatorii le-au solicitat.

(b) De a vă informa și prezenta colaborările noastre de marketing și serviciile digitale/de date care sunt strâns legate de serviciile și colaborarea de marketing cu dvs. ca utilizator.

 

5. Cum colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Colectăm date direct de la dvs. după acordul dvs. De asemenea, cu consimțământul dumneavoastră, vom folosi cookie-uri și alte tehnologii de urmărire atunci când utilizați galeriaromana.ro, pentru a vă optimiza experiența.

 

6. Drepturile tale

Aveți dreptul de a renunța la primirea de comunicări de marketing de la galeriaromana.ro și puteți face acest lucru urmând instrucțiunile de renunțare din comunicarea de marketing relevantă.

 

7. Acces și rectificare

Aveți dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră personale.

Ne puteți trimite o solicitare în acest sens la office@galeriaromana.ro. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să vă ștergem informațiile și să ne solicitați să corectăm orice inexactități ale datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

8. Securitatea și păstrarea datelor

Luăm în serios datele dumneavoastră cu caracter personal. Ne angajăm să împiedicăm accesul neautorizat, dezvăluirea sau alte prelucrări deviante ale datelor dumneavoastră. În plus, galeriaromana.ro se angajează să asigure utilizarea corectă a informațiilor, să mențină integritatea datelor și să asigure disponibilitatea datelor.

 

9. Cât timp stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Vom păstra datele dumneavoastră personale doar timp de un an. După aceea, vă vom cere să vă reînnoiți interesul față de buletinele noastre informative. Dacă nu răspundeți, vă vom șterge automat informațiile. Aceasta înseamnă că este posibil să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă rezonabilă în scopurile indicate mai sus, dar nu stocăm niciodată acele informații pe o bază nelimitată.

 

10. Cum să ne contactați

Apreciem opinia ta. Dacă aveți comentarii sau întrebări despre politica noastră de confidențialitate, orice îngrijorare nerezolvată privind confidențialitatea sau utilizarea datelor pe care nu le-am abordat în mod satisfăcător sau cu privire la o posibilă încălcare a

confidențialității dvs., vă rugăm să le trimiteți la office@galeriaromana.ro. Vom trata cererile sau reclamațiile dumneavoastră în mod confidențial. Reprezentantul nostru vă va contacta pentru a răspunde preocupărilor dvs. și pentru a sublinia opțiunile cu privire la modul în care acestea pot fi rezolvate. Ne propunem să vă asigurăm că reclamațiile sunt soluționate în timp util și în mod adecvat.