Galeria romană . ro
Ultimele de pe blog …
Despre Galeria romană
GALERIA ROMANĂ

Începând din mai 2014, o casă-monument din centrul Capitalei devenea GALERIA ROMANĂ.  A luat naștere din dorința fondatorilor de a oferi publicului din România și nu numai, un spațiu  comun, care să poarte cu sine cel puțin un suflet și câteva priviri. La GALERIA ROMANĂ veți găsi o perspectivă nouă care trece dincolo de expunerea clasică, impersonală, a operei de artă, un dialog între privitor și opera de artă, o oază de frumos și de educație a privirii intr-o lume grăbită și în continuă mișcare.

GALERIA ROMANĂ

La GALERIA ROMANĂ veți găsi expoziții de artă plastică și decorativă,  românească și străină, clasică și contemporană.  Ne propunem organizarea de expoziții temporare (personale și colective) ale artiștilor români și străini, expunerea artișilor consacrați și promovarea artiștilor emergenți proveniți din mediul artistic româneasc și internațional.

Galeria romana - Arta clasica si contemporana romaneasca si europeana
Evenimente culturale conferințe seminarii dezbateri prezentări editoriale
GALERIA ROMANĂ

De asemenea, aici se vor organiza evenimente culturale, conferințe, seminarii, dezbateri și prezentări editoriale,  spațiul galeriei fiind foarte generos   în această privință. Situată pe Bd. Lascăr Catargiu nr. 1, in rondul Pieței Romane, inima Bucureștiului, GALERIA ROMANĂ devine atât o destinație ‘must-see’ pentru cunoscătorii în domeniu, cât și un loc ușor de găsit pentru cei ce doresc să se familiarizeze și să admire lucrări excepționale ale artiștilor români și internaționali, mic mobilier de autor, artă decorativă, etc.

GALERIA ROMANĂ

Vă invităm să ne treceți pragul și să vă lăsați pătrunși de atmosfera plină de culoare și rafinament a lucrărilor expuse.

Despre Galeria romană